12.2014 07.2015

facebook indirFacebook hesabımızı dondurmak yerine silmek istediğimizde yapmamız gereken gayet basittir.

Hesap silme işlemi öncesinde bilmeniz gerekenler:

Silme işlemi sonrası aynı mail ve cep no ile tekrar Facebook hesabı alınamaz.

Hesabımızı tekrar aktif edemeyiz.

Silmiş olduğumuz hesaba ait bütün yazışmalar resimler bilgiler ve her türlü içerikler hem hesabımızdan silinir hem karşı taraftan silinir.

Yani sizin başkalarına yazdığınız mesajlar dahi silinir.

İsminizin yerini anlamsız rakam ve sayılar yer alarak tamamen silinir.

Hesap silme işleminden sonra iki hafta boyunca bilgisayar ya da cepten hiç bir şekilde sildiğiniz hesaba giriş yapmamalısınız yoksa silme işlemi başarısız olur.

Silmek istediğiniz hesap açıkken BURAYA TIKLAYIN “Hesabımı sil” e tıklayın

Silme işlemine onay verdikten sonra güvenlik kodu çıkacak, doğru şekilde kod girilip onay verildikten sonra artık hesabınız silinmeye başlamıştır.

Unutmayın iki hafta boyunca hesaba hiç bir şekilde girmemelisiniz iki hafta sonra zaten giremeyeceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir