06.05.2016 77 defa okundu

Hesabınızı WhatsApp‘ın ayarlar içerisinden silebilirsiniz.

Hesabınızı silmek geri alınamayan bir işlemdir, bu işlemi yanlışlıkla gerçekleştirmiş olsanız bile geri alamazsınız.

Hesabınızın silerseniz

Hesabınız WhatsApp‘tan silinir.

Arkadaşlarınızın WhatsApp Kişiler listelerinden silinirsiniz.

Tüm WhatsApp gruplarınızdan silinirsiniz.

Telefonunuzdaki mesaj geçmişiniz silinir.

WhatsApp hesabınızı silmek için

WhatsApp‘ı açın.

Menü Tuşu > Ayarlar > Hesap > Hesabımı sil‘e gidin.

Telefon numaranızı uluslararası biçimde girip Hesabımı Sil‘e dokunun.

Aynı telefon numarasından tekrar hesap açamazsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir